Kontorsstädning

Vi hjälper dig med kontorsstädningen

Om ni letar efter en professionell och effektiv kontorsstädning, så har ni kommit rätt.

På Ibisstad tar vi oss an alla typer av kontor, oavsett storlek, och skräddarsyr tjänsterna efter era specifika behov. Vi är en erfaren och pålitlig partner som sätter kvalitet och kundtillfredsställelse i första rummet.

Vår kontorsstädning inkluderar allt från rengöring av diskbänk och bänkskivor, till avtorkning av dator och tangentbord. Vi tar oss även hand om toaletten, mikrovågsugnen och papperskorgarna. Vi påfyller tvål, desinfektionsmedel och toalettpapper, så att ni kan känna er trygga med att allt är i ordning.

Vi utför vår kontorsstädning antingen under dagtid eller kvällstid beroende på vad som passar er bäst. Vi är närmast osynliga om ni vill ha städningen gjord under kontorstid så att ni inte behöver avbryta er verksamhet.

Vi arbetar med klimatsmarta arbetsmetoder och är certifierade. Detta innebär att vi jobbar med kvalitet i det interna och externa arbetet i relation till kund och i leverans av tjänster.

Vår verksamhet är försäkrad för er trygghet och ansvarsförsäkringen täcker eventuella skador om det skulle hända en olycka.

Vi rekommenderar och uppmuntrar er att använda miljömärkta produkter, så att ni kan känna er trygga med att ni bidrar till en grönare värld.

Om ni är i behov av en professionell och trygg kontorsstädning, så tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa ett rent och trivsamt arbetsklimat.

Info

Ibis Städ
Johannesbergsgatan 9B
733 35 Sala

Ibis Städ Copyright 2021

Ring oss nu!