Hemstädning

Vi hjälper dig med hemstädningen

Gör livet enklare med vår professionella hemstädning.

På IBISSTAD är vi passionerade om att skapa ett renare och mer organiserat hem för våra kunder. Vi erbjuder regelbunden städning efter dina önskemål, så att du kan fokusera på viktigare saker i livet.

Vårt team av erfarna städare utför alltid en kostnadsfri offert för att säkerställa att vi anpassar vår hemstädning efter dina specifika behov. Vi har utvecklat en standardlista för vad som ingår i en hemstädning men självklart anpassar vi den efter just dina önskemål.

Vår hemstädning inkluderar avtorkning av diskbänk, arbetsbänk och kranar, avtorkning av vitvaror, rengöring av toalettstol, in- och utsida, avtorkning utvändigt av torkskåp, torktumlare och tvättmaskin, våttorkning av golv, avtorkning av golvlister, fönsterbrädor och element. Du kan hitta hela checklistan för vår hemstädning på vår hemsida.

Men det är inte bara vår noggrannhet och professionalism som gör oss till den bästa städpartnern för dig. Vi erbjuder också RUT-avdrag vilket innebär att du som privatperson har möjlighet att dra av arbetskostnader upp till 75 000 kr per år efter nya regler 2021. Det gör att du kan få 50 % skatteavdrag på städhjälp.

Så vänta inte längre, boka din hemstädning idag och upplev skillnaden av att ha en professionell städfirma som IBISSTAD. Låt oss ta hand om det jobbiga så att du kan njuta av ett renare och mer organiserat hem.

Info

Ibis Städ
Johannesbergsgatan 9B
733 35 Sala

Kontakt

Ibis Städ Copyright 2021

Ring oss nu!